Adresa: Piața 1848 nr. 3, Blaj, 515400, jud. Alba

Telefon: 0258 711904
E-mail: lsvblaj@yahoo.ro

Facebook: liceulsfantulvasile.blaj

Știri și Anunțuri

Comunicat Ziua Porților Deschise Germinarea unei bănci de semințe

Proiectul Germinarea unei bănci de semințe se apropie de final, așa că vă invităm joi, 20.06.2024, între orele 17-19, la Liceul Teologic Greco-Catolic „Sfântul Vasile cel Mare”, Piața 1848, nr. 3, la Ziua Porților Deschise, cu activități pentru a cunoaște și a face cunoscut proiectul, care s-a desfășurat în anul școlar 2023-2024, în paralel, cu elevi ai claselor primare și gimnaziale din Blaj și Lisabona.

Evenimentul este gratuit și deschis publicului larg, indiferent de vârstă, așa că adu-ți familia și prietenii. Vă așteaptă o serie de activăți interactive: o proiecție de fotografii din cadrul proiectului, un stand info, unde vă puteți testa cunoștințele sau afla lucruri utile, de exemplu ce culturi sunt compatibile sau ce amprentă de carbon au anumite alimente, veți învăța cum să faceți bombe de semințe. Punem la dispoziție și distribuție gratuită de semințe, iar dacă aveți mai multe decât vă sunt necesare, le puteți aduce la schimb. Anunțăm totodată, cu mare bucurie, lansarea în limba română a site-ului proiectului, de pe care puteți comanda semințe online: https://germinar.pt/ro.

Proiectul Germinarea unei bănci de semințe, inițiat de Asociația Margens Simples, din Lisabona, și implementat în parteneriat cu Asociația Culturală In Ars Veritas, din Blaj, este finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Erasmus+. Punctele de vedere și opiniile exprimate în această publicație sunt însă numai ale autorului (autorilor) și nu le reflectă în mod necesar pe cele ale Uniunii Europene sau ale autorității finanțatoare Erasmus+. Nici Uniunea Europeană și nici Erasmus+ nu pot fi considerate responsabile pentru acestea.


ASOCIAȚIA CULTURALĂ IN ARS VERITAS și LICEUL TEOLOGIC GRECO-CATOLIC „SFÂNTUL VASILE CEL MARE”
vă invită la

EXPOZIȚIE DE ILUSTRAȚIE BOTANICĂ

Cu desene și picturi realizate de elevii claselor II-VI, de la Liceul Teologic Greco-Catolic
„Sfântul Vasile cel Mare” din Blaj, în colaborare cu elevii claselor a II-a și a VI-a de la Școlile
Josefa de Óbidos și Ressano García, ale Grupului Școlar Padre Bartolomeu de Gusmão
din Lisabona, în cadrul proiectului „Germinarea unei bănci de semințe”, derulat de
Asociația Margens Simples din Lisabona în parteneriat cu Asociația Culturală In Ars Veritas din Blaj
și finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Erasmus+.

Afișul evenimentului:


Derulează în sus
Sari la conținut