Adresa: Piața 1848 nr. 3, Blaj, 515400, jud. Alba

Telefon: 0258 711904
E-mail: lsvblaj@yahoo.ro

Facebook: liceulsfantulvasile.blaj

Performerii Școlii

Gala Performerilor

Două Premii ,,Școala Ardeleană” în educație – Gala Performerilor
Elevii Liceului Teologic Greco-Catolic ,,Sfântul Vasile cel Mare”, Hrișcă Paul Mihail și Cozac Eta Florina, care au obținut performanțe școlare la Olimpiada Națională de Religie în anul școlar 2022-2023, premiul al III-lea, având ca profesori îndrumători pe Avram Rodica (Sora Luminița) și Gherman Alexandru-Paul, au fost premiați în cadrul evenimentului Premiile „Școala Ardeleană” în educație – Gala Performerilor, de organizat de Consiliului Județean Alba, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Alba, joi 15 februarie 2024. Gala Performerilor este o activitate în cadrul căreia acordă premii pentru rezultatele de excepţie pe care elevii judeţului, sub îndumarea cadrelor didactice ale acestora, le obţin la Olimpiadele Şcolare Naţionale.

În perioada 09 – 13 mai 2024 la Ciofliceni-Snagov, județul Ilfov s-a desfășurat Etapa Națională a Olimpiadei de Religie Catolică.
Patru elevi de la Liceul Greco-Catolic ,,Sfântul Vasile cel Mare” Blaj, îndrumați de Prof. Avram Rodica (Sr. Luminița CMD) au obținut rezultate remarcabile la etapa națională a concursului:
Premiul I la clasa a XI-a, profilul Teologie, HRIȘCĂ PAUL MIHAIL;
Premiul al II-lea la clasa a X-a, profilul Teologie, COZAC ETA- FLORINA;
Premiul Special la clasa a V-a, HUSUSAN NEREA MARIA
.

Derulează în sus
Sari la conținut